Her finner du webinarene
Første webinar den 17. november 2020
Matsmarte valg: Folkehelse, trivsel og mat i skole, barnehage og VGS-kantina
- Velkommen ved Frida Ekström, Nettverk Lavutslipp Trøndelag
- Innledning ved Oi trøndersk mat og drikke, ved Kristine Rise: mat i et trøndersk perspektiv
- Mat og måltidsglede med skolemåltid i Trøndelag, ved Liv Gystad, Fylkesmannen Trøndelag
- Godt eksempel i fra barnehagen: Ilabekken barnehage ved Anita Kvien
- Godt eksempel i fra kantine: Mære landbruksskole ved Rita Natvig
- Tid til spørsmål
Se webinaret:
Målgruppe: oppvekst, folkehelse, klima og kantine, ledelse og ansatte i kommunene i Trøndelag, pluss ledelse og ansatte i VGS-kantinene.
Ansvarlig for arrangementet og kontaktperson: Nettverk Lavutslipp Trøndelag, ved prosjektleder Frida Ekström
Webinar fra den 19. januar 2021
Matsmarte valg: Folkehelse, trivsel og mat i helse- og omsorgssektoren
- Velkommen ved Frida Ekström, Nettverk Lavutslipp Trøndelag
- Å spise norsk, å spise sesong og å spise opp: hva er klimasmart mat? ved Rune Hedegart, Trøndelag fylkeskommune
- Godt eksempel: Helsehuset og kjøkkenet i Malvik kommune, ved Åshild Johansen, Malvik kommune
- Godt eksempel: Matsatsing ved Leksvik helsetun, ved Bjørn Erik Vangen, Indre Fosen kommune
- Tid til spørsmål
Se webinaret:
Målgruppe: helse/omsorg, klima/miljø, folkehelse og kantine i kommunene, samt kantine på videregående.
Webinar fra den 28. april 2021
Matsmarte valg: Redusere matsvinn - gode eksempler i fra kantine og skole/SFO
Velkommen ved Frida Ekström, Nettverk Lavutslipp Trøndelag
- Hva er matsvinn: utfordringer og løsninger, ved Hanne Mork Hamre i Framtiden i våre hender Trøndelag
- Godt eksempel: Kjæsjasup, utgangsdatomat og butikksamarbeid, elevhjelp og valgfag ved Meråker skole, ved Ann Karin Brenntrø i Meråker kommune
- Godt eksempel: Kutt Matsvinn i kantinevirksomhet, ved Eskild Josten i ISS
- Tid til å stille spørsmål eller dele erfaringer